Sommaren och drömmarna

Helmer

Det har funnits många drömmar tidigare somrar.

Jag har varit nöjd alla somrar förutom att jag inte har hunnit med allt det jag drömt om. Därför vill jag inte sätta upp för många punkter. Men några riktlinjer och önskningar är inte dumt.

Jag har turen att kunnat byta arbetspass och därför åker jag till stugan nästa vecka och stannar fem dagar innan jag åker tillbaka och jobbar i två dagar för att sedan ta tåget till Småland för att stanna i fem dagar igen. Därefter två veckors arbete följt av lite mer än fyra veckors ledigt. Hur underbart är inte det!

Jag drömmer om:
Att ha barnen hos mig, kanske ett av barnen ensamt varje vecka och att de får turas om förstås.
Att få gå i trädgården hela dagarna och bara rensa ogräs, dricka kaffe, planera, plantera, klippa gräs.
Att få flera av mina kreativa projekt gjorda.

Jag planerar:
Att köpa en overlock-maskin. Jag har sparat ihop 60 procent. Lite övertid och storhelgstillägg kanske gör att jag når dit. Då tar jag tåget till Jönköping och går till den lilla symaskinsbutiken. Jag har inget behov av den, jag köper den för att jag tycker det är roligt.

Jag vill gärna:
Ta tid för att fixa en fest för grannar, bekanta och vänner. Inget stort, jag tänkte att det skulle kunna vara helt ok med korv, hamburgare, öl, saft, kaffe och kanske en tårta.

Jag tänkte:
Promenera nya stigar och till Sara för en fika och krama barnen.

Jag hoppas:
Att Lady får och vill vara hos mig. Lilla söta Lady!
Att det blir en fin sommar med en blandning av regn och sol.
Att jag inte stressas av tiden.
Att jag tar ett barnen i taget till badet och att vi njuter på mitt fina lapptäcke. Att vi sitter där i lugn och ro långt ut på sena eftermiddagen – inga tider att passa.

Kärlek!