Projektet

klipp

Då har jag börjat på mitt Monthly Makers-projekt.

Lite sent, men har jag tur så faller alla bitar på plats innan det är dags att ”lämna in” resultatet. Av ett (eller kanske tar jag båda) lakan jag köpt på second-hand tänkte jag göra ett linne med både batik och tryck. Fast än så länge har jag bara kommit till att klippa.

Tyget är tvättat förstås, jag har strukit det och klippt till.

Fast jag gjorde fel. När jag ska tänka rätt för första gången och få ett projekt att fungera rakt igenom? Eftersom jag har spetsen längst ner är upplägget redan klart där. Det glömde jag bort och lade till sömsmånen på längden när jag lade ut mönstret som egentligen är en klänning.

Jaja.

Nu mjuter jag av franskrostat kaffe. Jäklar vad gott alltså! Alla borde ha en egen kaffekvarn och en mockabryggare, det slår allt i sin väg.

Nu till ytterligare en kopp och sedan fortsätter jag. Det borde inte ta så himla lång tid.

Kärlek!