Kreativa veckan – 25

linne

Det var äntligen en kreativ vecka.

Om de senaste gått åt skogen fick jag till det, i alla fall lite grann. Linnet blev inte som jag tänkt mig, men jag har lärt mig mycket på vägen och att göra tryck känns superkul. Verkligen!

elefant

fodral2

Mest nöjd är jag med mitt fodral till läsplattan.

Nästa projekt är en tygväska med foder. Jag har börjat i dag – söndag – och jag tror nog att jag inte hinner få den klar för jag ska ju både jobba och åka till stugan. Å andra sidan har jag annat att presentera när jag är där. Tror jag.

Kärlek!

2 reaktioner till “Kreativa veckan – 25”

  1. Åh vad inspirerande med laptopfodralet! Så fint med prickigt också! Hoppas att du får en fin tid i stugan.

  2. Wilda: Vad roligt att du kommenterar här. Jag försökte på olika sätt att komma på hur jag skulle sy, jag praktiserade lite av lapptäckestekniken när man syr ihop baksida och framsida – men jag fick göra lite si och så. Nu skulle jag gärna prova ett annat sätt att sy ett fodral. Kanske under semestern.

    Väntar spänt på nästa månads tema!

    Kram och kärlek!

Kommentarer inaktiverade.