Godermorgon

fira

Så var jag på jobbet igen.

Igår gick jag hem och bytte om för att sedan gå en sväng i det ljuvliga vädret. Det hade regnat men solen tittade fram. Efter det blir det inte mycket mer än en macka och sedan i säng. Detsamma kommer antagligen att upprepas i kväll. Det finns inte så mycket mer ork efter ett 12-timmarspass. Nu är nästan den bästa tiden, lite mer än en vecka kvar innan jag går på ledighet. Fyra sköna veckor!

Jag ringde symaskinsaffären för att fråga om de hade semesterstängt i sommar.

Det hade de och det precis när jag är ledig, dock bara två veckor. Det finns säkert en bra anledning till det. Jag får vänta i två veckor innan jag tar tåget till Jönköping. Pengarna till maskinen har jag städat ihop på ett år, det är pappa som ibland sticker till mig en peng när jag har städat. Fint av honom. Jag lägger dem i en låda i köket och den här gången hade jag ett mål – en overlockmaskin.

Semester.

Fyra veckor. Ja, det ska bli fint. Hela dagar i trädgården. Långa promenader. Mer trädgård. Barnbarnen. Jönköping. Jag tänkte prova på att måla i akvarell och jag har massor av andra superroliga saker som jag gärna vill prova om tiden skulle räcka till.

Fast nu till mina larm.

Idag blir en fin och solig dag.

Kärlek!