Lampan

lampan

Den där lampan ska jag kolla in.

Hittade den under nyheter för Ikea under augusti 2017. Fint med att känna ”snart semester”. Förutom dagpasset i dag har jag tre nattpass kvar och ett besök av Sara med familj i morgon. Vi äter antagligen frukost tillsammans på onsdag morgon när jag kommer hem från jobbet, sedan stupar jag i säng och de försvinner ut på äventyr.

Kärlek!

Det här inlägget postades i Inredning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lampan

  1. Tintomara skriver:

    Ser väldigt snygg ut. Först tänkte jag – men har hon gjort om i sovrummet och inte berättat för oss? Men sen såg jag att det var en reklambild.

  2. eva skriver:

    Tinto: Du är rolig! Klart jag skulle berätta för dig och andra om jag gjorde om hemma hos mig! Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>