Bättre

skanken

Jag tänkte nog att den där skänken inte skulle bli så bra.

Men där hade jag fel, jag tycker den både har attityd och är alldeles speciell. Skänken köpte jag som sommarprojekt 2016, men först i vintras skruvade jag isär den och började måla. I tisdags skar Janne till tapeten och sedan hjälptes vi åt att skruva. Jag är mer än nöjd och förvånad över hur bra det blev.

Den står i ena änden av ”rum i rummet”, det vill säga att jag har en liten ”avdelning” bakom soffan i vardagsrummet. Där finns ett skrivbord, skänken och lite annat. Jag tänkte lägga upp bilder på det vid ett annat tillfälle.

Nu ska jag skriva vidare på min barnbok.
Kärlek!

2 reaktioner till “Bättre”

  1. Maria: Tack. Jag älskar den och så fort jag får en lugn stund över ska jag sätta mig ner framför och göra fint även inne i skåpet samt dekorera lite på skåpet.

Kommentarer inaktiverade.