Walle fyller 6 år idag

kaninhus

Jag brukar sätta in pengar på Walles konto när han fyller år.

Men inte i år, jag kom på den perfekta födelsedagspresenten – ett kaninhus! Hur tjusigt som helst och Janne hjälpte till att betala. Walle blev glad. Vi firade med att grilla korv och äta tårta, sedan fick Janne ett samtal om eftersök. Nu är jag hemma ensam med Helmer, han sover på soffan.

Tystnaden är nästan bedövande.

Inga hundar, ingen man och en sovande Helmer. Vi somnade tidigt i går och därför var vi uppe vid åtta och kom iväg på en helt underbar promenad vid nio. Den tog lite mer än två timmar. Fantastisk natur och fint väder, två hundar och så Janne och jag. När vi går har jag mina vandrarkängor på mig, de jag köpte för femton år sedan och som är skönt ingångna. De tål väta, de skaver inte och jag har både lagat och smörjt dem. Ecco förstås, dyra när jag köpte dem men med tanke på kvalitén är de väl värda det. Det är det där med att köpa kvalité och köpa billigt, alla är vi olika men jag har hellre ett par dyra kängor som håller och sitter bra än köpa nya billiga vartannat år.

Nu ska jag fixa lite med papper och viktiga saker.

Det har jag inte haft tid med de andra dagarna, vi har en otrolig fart och det är nog Janne som drar iväg och inte mig emot – han är duktig och det blir mycket gjort.

Kärlek!