Med en ny trappa

dorren

Janne sa till mig att jag kunde bättra på dörren.

Den har varit lite skabbig, färgen har börjat flagna och karmarna har också tappat färg. Vi åkte och köpte färg, Janne hängde av dörren och så satte vi igång. På någon timme hade vi slipat och grundmålat dörren och karmarna. Hej vad det går!

Idag fortsatte jag med de falska fönsterluckorna.

Tre av dem skruvade jag ner och så på med olika medel för att få bort färgen. Nu står de och torkar för att sedan slipas, grundmålas och målas. Det blir fint som snus. Fast den röda färgen ser allt lite svag ut med en kritvit dörr som bländar.

Hur fint är det inte med en man som Janne?

Han är den ende i hela mitt liv som hjälpt mig. Värd sin vikt i guld är han, dessutom trivs vi båda mycket bättre när vi har något att göra.

Nu vidare i kvällen.

Kärlek!

3 reaktioner till “Med en ny trappa”

  1. Vad härligt inbjudande den nya trappan blev! Så härligt att läsa om det ni pysslar med ihop och fixar med.

  2. Camilla: Jag tror att kärleken blir starkare när man gör saker tillsammans. Janne har haft en jäkla fart de här veckorna och fixat många saker till mig. Jag har inte samma tempo men försöker hänga med. Vi har fått två veckor tillsammans, mer än något år tidigare då barn och barnbarn har varit här.

Kommentarer inaktiverade.