Mitt rosa skåp

rosa1

rosa2

Här är mitt rosa skåp klart.

Eller nästan, jag ska strax slipa det lite på dörren för den går lite trögt. Janne visade mig ett trick med en blyertspenna för att se var det tog emot. I skåpet har jag mina finaste pysselgrejor. I lådorna har jag tuschpennor och akvarellpenslar – sådant jag inte vill att barnbarnen ska använda. Det de inte ser ber de inte om och jag har massor av andra färger i alla möjliga kvalitéer som de kan använda.

Jag är helt nöjd med skåpet.

Janne gillar det också. Min fina Janne-älskling som peppar mig jämt och ständigt. Jag gör det mesta när det gäller saker som det här skåpet och så hjälper han mig med det som jag är lite osäker på. Han har tapetserat både min fototapet, den här skänken och mitt bokskåp.

Det är lite attityd över skåpet tycker jag.

Kärlek!

2 reaktioner till “Mitt rosa skåp”

Kommentarer inaktiverade.