Min turkos skänk

turkos1

turkos2

Det här skåpet kostade 300 kronor.

Sara var och kollad i ett hus där möblerna var till salu, jag tror det var ett dödsbo. Hon skickade ett sms och undrade om hon skulle köpa det åt mig. På den vägen är det. Jag målade det vitt på utsidan och turkost på insidan. Sara skrapade det ”shabby chick” vilket jag ångrar för jag är inte den sorten som gillar den stilen. Nu är det som det är. I skåpet har jag mina vaser, några fin-glas och kaffekoppar.

Det står precis i blickfånget när man öppnar min ytterdörr.

I min stuga kommer man nämligen direkt in i ett allrum, det finns ingen hall – eller kan man se allrummet som en stor hall. Det är fritt fram att välja.

Kärlek!

2 reaktioner till “Min turkos skänk”

  1. Håller med dig om skrapandet. Ska det vara ska det vara riktigt nött. Men å andra sidan var det väl roligt att ni hjälptes åt med möbeln?
    Du har verkligen fixat alla tre möblerna personligt och fint. Jag vet inte vilken jag gillar bäst, de är så fina så det går inte att välja!

  2. Tinto: Ja, det ligger ett värde i det att vi gjorde tillsammans, jag såg ju på Sara att hon gick in för det när jag bad henne fixa lite slitningar. Tack för fina ord om mina möbler.

Kommentarer inaktiverade.