I helgen

walleohelmer

Min brorsdotter gifter sig idag.

Jag är inte där för barnen var inte välkomna på middagen och dansen, därför anmälde jag mig frivilligt till att vara barnvakt och jag har bokat Janne som medhjälp. Vilket ståhej. Det gick hur bra som helst under dagen, men nu framåt kvällen är det mest skrik och det skär i mina öron. Fast Janne är duktig, han tog båda barnen för att titta på barntv. Jag sitter framför datorn och kan nog säga att jag tagit en paus.

Vi hade tänkt att Walle skulle följa med Janne och bygga jakttorn.

Fast det ville han inte och jag tog båda eftersom jag visste att Janne skulle komma efter några timmar. Vi var ute i trädgården och jag tänker att det hade varit skönt att bo här jämt, att kunna gå ut och rensa ogräs någon timme, klippa gräset när det behövs, plantera ännu mer och förgro fröerna till våren.

Fast först den här helgen.

Nu kan jag inget annat än att le för Helmer och Janne sjunger tillsammans något om ”nu är jag här” som de även sjunger på tv.

Jag kan tänka mig bo med Janne jämt. Faktiskt tror jag det. Vi har ju pratat om att han ska sälja huset och flytta hit, hur det blir får vi se. Först beslutet om jag ska acceptera erbjudandet från jobbet.

PS Det är så himla roligt att odla själv. Jag älskar det! Kolla gulbetorna och polkabetorna vi skördade idag.