En vanlig dag

Walle och Helmer tittar på Håkan och Cecilias Linderödsgrisar
Walle och Helmer tittar på Håkan och Cecilias Linderödsgrisar

Jag tänkte köpa ett par jeans på secondhand och göra om till en kjol.

Fast första köpet var fel och jag tar med det paret till Småland för att kanske de passar Sara. Idag var jag på en annan secondhand-butik, det är i kommunens regi och de gör inte mycket reklam för sig (är nog förbjudet). De jag köpte i går kostade 60 kronor, de jag köpte i dag kostade 20. När jag provade dem satt de som en smäck och jag behåller dem som de är, vilket göra att jag tänkte gå tillbaka i morgon och köpa ett annat par. Tredje gången gillt, det ska väl ändå bli en kjol till slut?

Fortfarande har jag inte fått något besked från arbetsgivaren.

Jag väntar men har ingen brådska. Fungerar inte erbjudandet jobbar jag kvar som vanligt. Det känns som en vinst vilket som, hur det än blir. Däremot känner jag mig allt mer bekväm med att bo i Småland jämt. En fin känsla.

Nu ska jag åter till mina larm.

Kärlek!