Bilder från förr

bilderfranforr

Flera gånger har jag tänkt kasta min lilla dator.

Den är inte mycket större än en vanlig läsplatta och jag minns att jag hittade på en anledning till varför jag skulle köpa den. Nu kan jag inte minnas varför men den är behändig att ha med sig och för första gången på säkert tio år har jag plockat fram den. Den har winXP som operativsystem.

Ja…på den tiden var jag modig.

Numera känner jag mig mest orolig för de förändringar som jag tror ska ske framöver. Trots att allt tyder på att det blir precis som jag önskat känns det lite ängsligt. Just nu vet jag inte mycket och det är kanske det där som gör att jag traskar omkring som på gungfly.

Det lustiga är att de som känner mig ytligt hejar på mig och tror på mig. Senast i dag mötte jag en granne som överförtjust skrattade och sa något om att jag skulle fixa det.

Men ängslig är jag i alla fall.

Nu sitter jag på Espresso House i Hässleholm. Tåget går om tio minuter. Janne väntar med mat och brasa när jag kommer fram och i min packning har jag presenter till barnen. Jag hoppas att Sara tittar inom i morgon.

Kärlek.