Stolt

Kantareller som jag hittat själv!
Kantareller som jag hittat själv!

Något av det bästa jag vet är ostyckad tid och kartor.

Idag var en sådan dag. Efter frukost, kanske lite senare för det regnade, kopplade jag Lady och så marscherade vi iväg mot en runda som jag tittat ut i går kväll. Ner till Bockarp och där en stig som jag trott bara var en liten stump som ägaren kört upp för att t.ex. kasta ogräs. Fast det var en fin skogsväg och jag hittade kantareller. Det gick hur bra som helst, nästan.

För efter en kilometer så tog vägen slut.

Sedan fick jag ”treva” mig fram, men fram kom jag till Lund, ditt det var meningen att jag skulle hamna. Det har regnat och jag gick över vid ett ställe där en bäck flödade över – det såg inte djupt ut men jag fick skorna fulla av vatten.

Sedan rundade jag nedre delen av den planerade promenaden.

Och tog en stig hemåt som också slutade i inget, men jag blir allt mer varse om var jag är och jag hittade dit jag skulle den gången också. Det blev lite kantareller här och där och jag längtar tills jag ger mig ut i skogen på riktigt, önskar att jag kunde stanna kvar här någon vecka till för kantarellerna lära vara slut när jag kommer nästa gång.

Nåja. Nu är det kväll och jag säger godnatt och sov gott!

Kärlek!