Drömmer och funderar

garden

Jag drömmer om hur mycket jobb jag ska lägga ner på stugan i vår och sommar.

Mycket kraft och energi ska förvandla min trädgård till något fantastiskt. Allt är möjligt. Tidigare idag stannade jag upp i lägenheten och tittade mig omkring. Om Janne ändå ska komma ner och hämta mig innan jul kan han lika gärna ta med släpkärran så jag får en del grejor med mig. Eller ska jag låta det stå kvar? Jag tänker på mina lampor, korstolen och en del böcker. Ska jag ta med dem upp? Eller inte?

Vad säljer bäst, en lägenhet som är möblerad eller en som inte är det?

Eller kanske det inte har någon betydelse. Nu är klockan halvfem på morgonen och jag ska snart gå hem och sova. När jag vaknar är jag ledig på eftermiddagen och hela dagen i morgon. Alltså…jag längtar verkligen. Det känns som många veckor sedan jag hade en dag för mig själv.

Fast det där med lägenheten – skriv gärna era tankar om möblerad eller inte. Har det någon betydelse? Och hur ser det ut om det är så gott som tomt på alla fina saker och så står resten kvar?

Kärlek!

3 reaktioner till “Drömmer och funderar”

  1. Möblerad – det är lättare bilda sig en uppfattning om proportioner. Och det är lika viktigt att det inte är övermöblerat.

    Lycka till med dina fortsatta planer!

  2. Möblerad. Så sa mäklaren när Bengts radhus skulle säljas. För min del ville jag nog hellre se en tom bostad, men… Sålt blev det och kvickt gick det. Det var ganska utrensat i möbelväg dock. Och jag hade t ex tagit dit mitt fina handsydda lapptäcksöverkast och lite sånt. Du kan väl ta med sånt som du vet att du vill ha i Småland, och som du inte behöver när du kommer tillbaka till Bromölla.

  3. Nori: Jag tror du har rätt. Jag har ju möblerat så det är luftigt och fint. Kanske jag tömmer alla lådor som linneskåp och pysselgrejor och så tar jag resten när den är såld.

    Tinto: Jag ska försöka ta det lugnt. Vänta med att anmäla mgi till kurser och jobb och annat. Men himmel vad svårt.

Kommentarer inaktiverade.