Underbara söndag

Mitt vardagsrum - snart till salu.
Mitt vardagsrum – snart till salu.

Jag kan inte säga att jag har sovit gott.

Men utan att någon klocka har pinglat och det är värt guld. Jag gick en promenad, min standardrunda baklänges, för att stanna till vid kyrkan där det var en raid. Jag fångade den nye figuren. Vi var över tjugo personer från 67 år ner till lågstadie-åldern. Fint med Pokemon. Jag har mött flera människor nu som jag aldrig hade träffat om det inte varit för Pokemon – och vilka fina människor!

Det är typiskt att de dyker upp nu när jag ska lämna Bromölla.

För jag tror jag ska slänga ut lite vinkar hit och dit för att se om någon hör av sig och är intresserad, jag har ju inte behov att bli av med den på störten. Nu har jag putsat fönsterna och det borde har gjorts för några månader sedan, men bättre sent än aldrig. Kvar att göra är att putsa ett par sommarskor innan de får vila i sin kartong och efter det ska jag sy.

Fast nu kaffe på balkongen!

Kärlek!