Oktoberminnen

oktober2

I oktober 2016 var jag en sväng i Småland – förstås! Passade barnbarnen.

Barnstol

I oktober 2015 var jag i Småland, var annars? Jag köpte möbler på en auktionsfirma här i Bromölla och släpade sedan upp på tåget.

Hasse Hare

I oktober 2014 köpte jag en symaskin och sydde något som jag trodde skulle vara enkelt, det var det inte. Fast det blev klart. En kanin i tusen småbitar tyg…

Fika

Oktober 2013 lade jag golv i lägenheten. Det golv som fanns där var nytt, men det hade lagts på fel sätt och det var en kostsam historia.

Eva på en bänk

Oktober 2012 sysslade jag fortfarande mycket med foto, det här var något tema som jag tänkt ut men inte minns mycket av.

Man på cykel

Oktober 2011 hade jag den här bilden i Kristianstadsbladet, många gillade den.

Lås

I oktober 2010 var jag i Småland och hälsade på, då fanns inga tankar på en stuga där. Jag åkte upp, trivdes inte alls och så åkte jag hem igen.

Eva 12 oktober

I oktober 2009 köpte jag den här hatten hos Gudrun Sjöden, den passade inte mig alls. Tyvärr. För hatten var snygg.

Stativ

I oktober 2008 gick jag en kurs i att måla i olja.

Jag har fler ”oktober” att minnas, men någonstans vid en flytt försvann de bilder jag lagt ut från 2007 och bakåt. Jag började ju att skriva ”reload” redan någon gång 1997 om jag inte minns fel.

Nu till arbetet!

Kärlek!

PS det verkar som om jag får flex-ledigt för att ta ut mina sista timmar och som gör att jag kan fira jul i Småland. Alltså, jag åker visserligen upp dagen innan julafton men Janne får fixa med maten och jag bidrar med det jag kan (alltså, som jag måste släpa på tåget).

En reaktion till “Oktoberminnen”

  1. Jag har läst din blogg av och till läääänge! Inte sedan 97 kanske, men sen i vevan med ”dagbok på nätet” som Annika Tiger drev. Själv började jag oxå skriva omkring 1997, och har fortfarande en blogg, men som jag skriver väääldigt sporadiskt nu på senare år. Har ofta en längtan efter att börja skriva igen, för det är ju så roligt att gå tillbaka och läsa efter några år.

Kommentarer inaktiverade.