Jag är i januari 2018 i min själ

Mitt första januari i stugan – 2014

blogg

Granen står grön och grann i stugan.

 

Jag hade en gran. Det var Lasse och Mona som ville att det skulle bli jul för mig också. Lasse fixade gran och de skjutsade mig till Rusta en kväll mellan ju och nyår, jag fick massor av julpynt till granen för någon hundralapp.

Lasse äger skog och där gick jag och samlade ihop redan fällda små tunna björkstammar för att ha till ved framåt hösten. Inte visste jag då att allt föll på plats, Monas bror flyttade och jag fick köpa den veden för en ynka tusenlapp.

Andra varvet En kväll 1

 

Januari 2015 fick jag en bänk av Janne, jag ritade hur jag ville ha den och han byggde av material jag köpte. Fint med en snickare.  Jag tömde vardagsrummet och målade både väggar och tak, Äggskalsfärgat är fint, men det blir mer åt ljusbrunt (ingen trevlig färg) eftersom fönstren är åt norr. Det borde jag ha tänkt på.

 

Walle åker snowracer för första gången Bygga med Duplo snowracer

 

Januari 2016 fick Walle prova på att åka en låna kälke och efter ett åk var han fast och jag köpte snowracer till honom och en annan till Helmer.  De kunde knappt vänta. Jag köpte en stor hög Lego av en kollega, det är fortfarande uppskattat.

Nu är det bara höst 2017, men i skallen befinner jag mig i januari 2018 och då på heltid i stugan.

Vilken längtan dit!

Kärlek!

2 reaktioner till “Jag är i januari 2018 i min själ”

  1. Det är härligt att ha något att längta efter. Det får inte hindra oss att njuta av nuet dock!

  2. Tinto: Men…jag längtar så mycket just nu att jag har svårt för nuet. Vad jag än gör så tänker jag på Småland och kanske allra mest odlande.

    Kanske ska jag starta en handelsträdgård? Är det för sent att bli trädgårdsmästare? :) På tal om det har jag sökt jobb som tågvärd (extrajobb) bara för att jag tycker det verkar så roligt!

Kommentarer inaktiverade.