Sovit

Pensé 'Citrus Blend ' |Suttons Seeds - min första frösådd i december!
Pensé ‘Citrus Blend ‘ |Suttons Seeds – min första frösådd i december!

Jag har sovit i natt!

Vilken skillnad det gör för humör och kropp. Älskar det! Igår beställde jag min första fröpåse, jag ska så penséer vilket är något jag inte har varit intresserad av tidigare. Igår började jag sticka på de där tunna raggsockarna som jag köpte garn till för ett år sedan. Det stillade mina tankar. Tv:n har jag oftast avstängd, ljudet från den apparaten skär ofta i öronen på mig. Ibland undrar jag om jag är det som de kallar för ”hjärntrött”. Tursamt står tv:n i stugan i extrarummet, det kan störa mig ändå om jag sitter och läser framför brasan. Jag vill ha tystnad – eller möjligen lyssnar jag på radion (kör sr.se och någon dokumentär).

Något mer som har börjat ta upp mina tankar är ett växthus.

Ska jag våga? Kanske kan jag se det som en fin present till mig själv som en nystart på livet? Eller ska jag vänta och se? Kanske köpa till nästa höst istället?

Nåja. Nu ska jag jobba. 12 timmars övertid kanske kan behövas om jag ska gå i pension?