Hålla ihop

Knut i mina funderingar

Äntligen en dag när jag landat i mig själv.

En del tål stress och stora beslut, jag gör det inte. Det händer ofta att jag tänker att jag måste välja bort, då mår jag bäst. Jag vill vara hemma men just nu har jag två hem och tidigare har det inte gjort mig så mycket, istället har jag haft Bromölla som andnings-knutpunkt – nu hänger jag fritt utan förtöjning. Tur att Janne har tålamod med mig.

Idag går jag omkring i morgonrocken.

Lady har fått ett tuggben och jag försöker få Photo-shop att fungera igen. Det har varit problem med programmet i några veckor och jag har haft den där mackapären (cd-spelaren) i stugan och jag har varit i Bromölla. Nu hoppas jag det snart ska fungera igen. Brasan sparkar. Jag är utvilad. Det där med att jobba natt och sedan inte gå direkt hem och sova tar på mitt inre, jag blir liksom små barn uppe i varv och kan inte komma till ro.

Jag tänker mycket på allt jag vill göra.

Som att sy, göra änglar i papier mache, baka, vara i trädgården – ja, allt det där utan stress. Men det är inte lång tid kvar. Ungefär två månader om jag får ledigt som jag önskar.

Men nu in i duschen och sedan ut i trädgården. I eftermiddag kommer Janne hit och så ska vi mäta blivande växthus och se hur stora de blir beroende på måtten.

Kärlek!

6 reaktioner till “Hålla ihop”

 1. Massage! Du kan tjäna pengar på massage! Ifall det inte finns en uppsjö av massagekliniker i Bodafors… men på nåt sätt tror jag inte det!

 2. Tinto: Jag vill ju inte ha någon främmande person hos mig i mitt hus. Jag har funderat på att bygga om garaget men det kostar multum och jag behöver det till förråd av ved och annat. Jag lämnar massagen därhän tills jag har kommit på något bra.

 3. Aha. Det kan jag förstå. Fast det är ju bara en främmande person första gången – men det måste ju vara en första gång. Men… om du skulle ha en klinik i garaget… du måste ju ändå vara ensam med en främmande person, naken dessutom. Du kan ju massera bara kvinnor? Jag har aldrig tänkt på den aspekten av massage.

 4. Tinto: Jag är gärna ensam och de får gärna vara nakna, det bekymrar mig inte. Däremot har jag svårt att släppa in människor jag inte känner i min privata bostad. Om jag hade haft gott om pengar kunde jag bygga om garaget för att massera där. Eller släpper jag det helt och sysslar med min trädgård, är försiktig med mina pengar och kämpar på att liksom bara njuta och ta det lugnt.

 5. Okej. Bodafors kanske är för litet, men det finns ju frisörsalonger som samarbetar med massörer. Min gör det, man kan få massage, pedikyr, manikyr, lösögonfransar, fiskspa och vad det är allt. Förutom håret fixat förstås.
  Hur gick värderingen förresten? Du kanske kommer på grön kvist direkt.
  Du kan sy grejor och sälja på marknader, t ex tygkassar som är inne nu. Fast det kanske inte är nån förtjänst i det. Jag undrar alltid när jag går på julmarknader om det faktiskt kan löna sig. Det finns ju webbshopar också.
  Men på det stora hela tycker jag du ska vara ledig! Det är så skönt!

 6. Tinto: jag ska försöka börja med att tillåta mig att vara ledig i alla fall i en månad. Men f-n trot…

Kommentarer inaktiverade.