Lady & Jag

endag

Idag ska jag vända på dagen.

Jag ska göra mina ”att göra” först och sedan ska jag gå på promenad, anledningen är att solen ska titta fram vid 13-tiden i dag. Innan dess ska jag sticka, det är så fantastiskt roligt och jag har många projekt jag vill sticka framöver. Åh…redan nu har jag raggsockar i tunt garn, sjal som nästan är klar i mellantjockt garn och garn till mössor åt grabbarna (det har jag inte börjat på ännu).

Det har ännu inte nått ända in i själen att jag ska flytta till Bodafors.

Jag försöker att tänka att ”ja, här ska jag bo framöver” och det känns bra. Lite av ”där jag lägger min hatt är mitt hem”. Nu har jag ingen hatt, men jag njuter av både Bromölla och Bodafors. Det som ska bli otroligt skönt är att koncentrera mig på ett hem. Nu är ju Bromölla ”klart”, jag hann visserligen inte köpa det där soffbordet som jag tänkt men det spelar ingen roll. Medan jag funderar och promenerar försöker jag komma fram till en prioritering av det som jag tänkte börja med att göra.

Extrarummet ska fixas till efter nyår.

Veckan innan jul, när jag flyttar upp för gott, ska gå till att fixa en fin jul. Handla mat, baka och pynta. Första julen sedan jag var barn som jag ser fram emot. Janne firar med mig och så får jag se om Sara och Oskar kommer eller om de åker ner till Skåne.

Jag gillar att fira jul med Janne ensam.

Det blir alltså bra vilket som. För att återgå till extrarummet – där har jag två garderober som jag har mina pysselgrejor i samt julpynt och tavlor. Egentligen hade det rummet blivit mycket bättre utan de där skrymmande garderoberna, men de är också bra att ha. Det blir en spännande grej att få till rummet så att det blir inbjudande. Ja, det ska bli riktigt roligt. Det får bli lite av ”man tar vad man har” och det jag mest funderar över är om jag ska tapetsera dörrarna?

Vita garderobsdörrar i ett rum gör det inte mysigt.

Fast nu ska jag tända en brasa, sticka och sedan sätta igång dagen.

Kärlek!