Advent

I väntans tider
I väntans tider

Mitt redigeringsprogram för foto fungerar inte och därför är bilderna från min mobil.

Det ska förstås fixas, precis som allt annat. Denna stress! Nåja, i går var jag på jobbintervju och jag var nöjd efteråt. Om jag inte får jobbet tror jag det beror på min ålder, å andra sidan är det en statlig myndighet och de kanske vill ha ett åldersspann.

Fördelar och nackdelar?

Fördelar:
Jag är rätt säker på att jag skulle trivas riktigt bra.
Det är ett jobb som jag tror jag är klippt och skuren för på grund av mitt nuvarande jobb och för att jag gärna vill hjälpa människor.
Jag måste skaffa bil, vilket underlättar när jag ska ner till Skåne för att städa åt mina föräldrar.
Jag bor här uppe och det innebär att vardagen räcker till för trädgården som jag älskar.

Nackdelar:
Mycket skatt eftersom jag har lön från min nuvarande arbetsgivare.
Jag måste skaffa bil och det innebär alltid mycket mer utgifter än jag beräknar.
Jag får inte den lediga vår och sommar som jag har drömt om.
Jag kan inte stötta Sara och Oskar som jag tänkt när det gäller mina barnbarn.

Det dröjer två veckor innan de intervjuat klart.

110 sökande, 40 uttagna för intervju och 15 som ska anställas. Har jag en chans? Kanske. Fast nu lämnar jag det och går över till att barnen kom i morse och efter en timme gick jag med Walle till skolan i följe med Lady och Helmer. Vi band Lady utanför och så följde vi med in. När vi skulle gå började Walle gråta. Gång på gång ville han följa med mig hem igen. Åh….mitt hjärta. Det gör så ont.

I morgon ska jag hämta honom på skolan.

Sedan är vi ensamma fram till fyra då Sara lämnar Helmer för hon ska jobba kvällen och Oskar kan inte ha barnen för han är bortrest. Det är en fördel att kunna hjälpa till, jag gillar det.

På fredag åker jag till Bromölla.

Kärlek!

2 reaktioner till “Advent”

  1. Tinto: Jo, det tror jag. Däremot var det nog avundsjuka för att Helmer skulle vara ensam med mig hela dagen.

Kommentarer inaktiverade.