Lycklig

tak

Jag kan nog säga att jag är lycklig.

Mitt liv är fyll av roliga saker som till exempel just nu stickning. Det bästa med att ha en egen ekonomi, att bestämma själv, det är att jag gör precis som jag vill med min tid och mina pengar. Just nu är lägenheten i Bromölla inte speciellt trivsam. Jag har persiennerna nere eftersom mina blommor har flyttas till grannen, mycket är tömt och lite trist att se. Det saknas tavlor men kanske framför allt den ordning, reda och mys som jag brukar ha.

Dagarna räknas ner och jag har börjat packa ytterligare.

Mina fina vitrinskåp i köket lyser tomma och det är inte speciellt roligt. Å andra sidan har jag åtta arbetspass kvar när den här dagen är gjord. Dessutom åker jag upp till stugan över helgen. Jannes mamma, min blivande svärmor, bjuder flott på julbord. Hon är en underbar människa och jag gillar henne verkligen. Jag gillar tanken med mitt nya liv i Småland också – eller kanske mer rätt jag älskar tanken på det.

Hur det blir med jobbet hos Polisen vet jag inte. Inget besked ännu.

Dock börjar det första veckan i mars så jag hinner med mina planer att renovera extra-rummet i januari och sedan fixa med annat i februari. Det ska bli spännande att se hur det livet artar sig, jag hoppas jag får flera fina år i Småland och att mitt beslut att överge Bromölla är det rätta – det känns så i alla fall.

Nu åter till arbetet!

Kärlek!

3 reaktioner till “Lycklig”

  1. Tintomara: Deprimerande om än inte mörkt. Fast jag har ju plockat undan så mycket och har inga blommor kvar, det känns som om jag behöver de där persiennerna nere. Idag är det den 1 december, den 17 december går flyttlasset. Det du!

  2. Hm. För att ingen ska se? Fattar inte att du vill beröva dig det lilla ljus vi har så här års.

Kommentarer inaktiverade.