”Ska de va, ska de va redit”

Tjusiga kläder

Haha…jag åkte till Kristianstad för att handla lite grejor till mitt stickande.

Fast jag kom hem med både nya skor och nya kläder. Jag är sällan på fest och jag köper lika sällan kläder numera. Fast jag har känt att jag vill ha något juligt på julafton, det är ju min första helg och min första jul i mitt nya liv. Jag kollade på de vanliga butikerna men hittade inget som var ”ja det vill jag ha”. Därför gick jag tillbaka till Flash för att köpa en tröja som jag provat och som var i alla fall ok. Det var då jag fick för mig att prova byxor, topp och en kofta.

Rött, plisserat och fullkomligt galet.

Jag älskar det! Löst sittande och glittrigt. När ska jag använda det? På lördag när vi ska äta julbord på ett fint ställe, Irma bjuder. Och på julafton förstås. Om någon timme tar jag tåget upp, det är fortfarande banarbete och bedrövligt med ersättningsbussar – fast jag föredrar att åka upp på morgonen ändå.

Nu ska jag vidare i arbetet.

Kärlek!

3 reaktioner till “”Ska de va, ska de va redit””

  1. Helen: Jag kände mig så fin! Till det hade jag svarta nyinköpta finskor som var superbekväma och hudfärgade strumpbyxor. Jag sträckte på mig och var nog en lysande röd julkula på det där fina värdshuset.

    Louise: Tack. Det tror jag också! Tack, Älskade Fina Louise! Nu när jag flyttar får jag tid över och ska fixa mitt dockskåp. Jag tror jag ska sätta det som en prydnad där jag njuter av det men också tillåta barnen att leka med det. Kram och kärlek till dig från mig!

Kommentarer inaktiverade.