Timmarna

Storesjön Bodafors 4 januari 2018
Storesjön Bodafors
4 januari 2018
Storesjön i Bodafors  4 januari 2018
Storesjön i Bodafors
4 januari 2018

Nya program kan höja pulsen.

Jag har haft Photoshop sedan länge, en gammal och fullt laglig version. Idag har jag installerat en ny – Lightroom 6 och där är inte mycket jag hittar just nu. Bland annat fixade jag lite med bilden ovan och efter det kunde jag inte hitta ”spara”. Suck.

Dubbelsuck.

Men jag har ju tid. Idag har jag inte gjort många knop. Janne kommer om någon timme och innan dess hade jag tänkt fixa lite mat – passa tider gillar jag inte. Några varv på sockarna ska jag nog hinna och i morgon fortsätter jag med Lightroom.

Kärlek!

PS Jag lyckades till slut hitta en funktion för att spara – vad faen är det för fel med gamla ”spara”. Exportera och exportera….