Bilderna

För 12 år sedan
För 12 år sedan

Jag sparade bilder från min dator innan jag installerade om den.

Nu kan jag inte hitta de aktuella bilderna, men de från när jag fyllde 50 dök upp plus en del andra. Det har passerat midnatt och det är en ny dag. Åtta hela veckors ledigt finns kvar. Underbart. Jag tänkte att jag skulle göra just sådana saker som att ”samla ihop” min dator, sortera bilderna och fixa smått och gott.

Idag har jag promenerat med Lady i krispig kyla och sol.

Sedan gick jag hem till Janne och hämtade Krut och gick en sväng med honom, det märktes för han var lugn i kväll. Janne har jagat hela helgen och det är allt lite synd om Krut som står i hundgården. Jag kan inte ha honom här för han gnyr och springer runt i sin längtan efter husse. Men kortare stunder går bra om jag hämtar honom i hundgården och går en runda. Däremot är han avskyvärd att promenera med – han skäller och vill helst döda andra hundar och jag skäms ihjäl, han drar och sliter i och det känns som en strid på liv och kniv.

Nu ska jag sticka några varv till innan jag går och lägger mig.

Kärlek!