Godermorgon

Barnen på cykel
Barnen på cykel

Jag har hittat bilderna!

Hur det hela har gått till ska jag nog inte berätta, men de fanns inte på usb-stickan i alla fall. Nu vill jag helst redigera bilder på löpande band, men jag tänkte boka en dag för det. Dagen i dag har jag för mig själv. Janne ville titta inom för att säga ”hej”, men jag vill inte ens det. Jag vill ha en ostyckad dag för mig själv. På morgonen (förmiddagen) är jag alltid lite seg, det går långsamt. Medan som i natt satt jag och stickade och funderade fram till efter midnatt.

De tiderna passar förstås inte alls Janne som jobbar hårt och stiger dessutom upp tidigt.

Så länge vi två kommer överens är det ingen fara. Sara, och en del andra skulle jag tro, tycker det är märkligt att vi inte träffas jämt. Förhoppningsvis inser Janne att jag behöver tid för mitt. Strax ska jag sätta mig och sticka klart halsduk nummer två, fästa trådar och sy fast knappar. Sedan får jag se, kanske jag plockar fram symaskinen efter en dusch och går ut med Lady lite senare – eller gör jag på annat sätt.

Att äga sin egen tid – ja, det är helt underbart.

I Bromölla hade jag en prydnad, ett ganska stort hästhuvud. Det passade inte riktigt in hos mig, men fint var det. En kollega vill köpa men jag gav bort det. Mina fina Gabbhe-mattor fick en god vän. Det känns skönt att släppa taget, även om jag nästan var ägd av de där sakerna. Det har förstås med pengar att göra. Om jag sliter och släpar och sparar och köper för att sedan bara ge bort är lite tufft. Men jag vill inte vara ägd av saker och det är jag ju om jag inte kan släppa taget om det som faktiskt inte har plats i min stuga.

En hel del kommer att säljas på loppis.

Det är allt från småbord, tvbänk, soffbord, glas, porslin, textilier, leksaker, kaffekvarn, mjölkskummare, prydnadssaker – jag får nog komma på mer framöver för jag vill ju locka folk till loppisen. Mina priser hade jag tänkt skulle vara låga.

Fast nu till brasa, Lady och stickning.

Kärlek!