Tillfredsställelse

Disappering nine

Disappering nine

Jag mår bra nu.

Idag har jag plockat fram symaskinen och fortsatt på Walles lapptäcke. Innan jag började hann jag med att sortera lite till bland alla prylar jag har. Några bra grejor har jag haft i Bromölla, några i stugan och nu kan jag kombinera det där. Jag har äntligen alla sygrejor samlade med vad det innebär. Ja, jag har dubbelt av mycket men jag ska inte klaga, det har jag gjort tidigare och igår ramlade en av mina två eltandborstar ner på golvet och sprack. Så…jag klagar inte, man ska inte be om något som man inte vill ska hända.

Men nu ska jag fortsätta med mitt bröd.

Det är Levainbröd som jag har modifierat en aning med bland annat Moitoba-mjöl (?). Det ska bli spännande.

Kärlek!

Det här inlägget postades i Personligt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>