Lite bättre

test3.jpg

Någonstans visste jag att jag hade sett en blogg som skapat foto av sina bilder. De låg ”utspridda” och jag minns att jag memorerade som inspiration. Nu kan jag inte hitta den igen. Men jag fanns däremot lite tips via Lolita och det här inslaget . Hos Lolita hittar du tjusiga kläder och jag funderade en liten stund på utgångsläget, i starten – alltså uppväxten.

Det är en fin sida och kläderna hon presenterar är underbara. Ibland kan jag känna mig som en billig variant eftersom mina kläder kommer från H&M och det dyraste jag har är min vinterkappa för strax under tusen kronor.

Men så kom jag på, som vanligt, att utgångsläget inte har med saken att göra. Jag har haft det som jag har på grund av mina tidigare val – jag skapar mitt liv just nu utifrån besluten jag tar nu. Livet blir inte ett dugg bättre för att man handlar Chanel och andra märken och fortfarande, mode är inte dyra kläder, skor och väskor – det är hur man sätter ihop det hela.

Ähh…jag skulle ju bara se hur min bild blev – ser det ut som ett foto?

2 reaktioner till “Lite bättre”

  1. Försökte maila dig på Bromolla-adressen, men får bara tillbaka det med ett felmeddelande. Gick det fram ändå?

Kommentarer inaktiverade.