Godnatt

Det är mörkt ute.

Beckmörkt. Balkongdörren står öppen och gardinen fladdrar lite svagt. Här doftar gott, handdukarna är mjuka och ljusen tända. Bilder, kåseri och annons är fixat i full fart, tack och lov att jag hade två misslyckade danskvällar nyligen, de fick mig att skriva en text som driver med mig själv som panelhöna.

I morgon ska jag sova tills jag vaknar av mig själv, äta frukost i lugn och ro, stryka min tvätt och sedan dra på mig den sköna vida klänningen från Gudrun Sjöden och till det de fina romar-sandalerna från Ecco. Det blir helt enkelt en glass på Böckmans café.

Kan livet vara skönare?

Jag ler jämt och ständigt, utan någon större anledning. Det är förvånande för jag är inte en leende människa, kanske har det med att jag övar Reiki sedan någon vecka tillbaka.

Egentligen hade jag tänkt lägga in den här videon istället, men Youtube säger nej. Har du tid så klicka dig vidare. För den delen har jag en text i huvudet, en låt, som handlar om att någon har väntat på den rätte – något om att hon sagt nej (dumpat) så många för de var inte de rätta – och hela tiden har hon väntat och längtat på någon hon aldrig träffat. Någon som vet vilken jag menar – för det vet inte jag, bara att jag läste texten på någon blogg för ett tag sedan? En ung kvinnlig artist.

4 reaktioner till “Godnatt”

 1. Agge: Ja och nej, det är ju den men ändå inte. Kanske jag blandar ihop.

  Kärlek till dig, Aggeman!

 2. Åsa Jinder? Fast det var Cajsa Stina Åkerström som sjöng.

  Tänk alla dagar jag väntat av längtan till dig,
  för jag trodde att du fanns och väntade mig.
  Tänk alla famnar jag lämnat så sorgsen och trött,
  för att möta den vackraste mänska jag nånsin mött.

  Vet inte vad den heter.

Kommentarer inaktiverade.