Musik

Allra oftast har jag tyst runt mig.

I alla fall när jag är hemma. Jag tycker om tystnaden. Jag tycker om ensamheten. Jag tycker om den ro som infinner sig är jag inte blir störd av varken ljud eller samtal. Hemskt. Fast jag tycker om sällskap då och då. Jag ser fram emot att bjuda på middag när kursen är över.

Jag är orolig att det blir mycket ”när kursen är över”, fast jag brukar inte leva på det sättet. Efter det här ska det endast bli korta kurser på maximalt en vecka. Ja, hör det!

Trots tystnaden och ensamheten beställer jag då och då musik, jag skulle kunna tanka hem men jag gillar att ha orginal och jag kan inte finna något större anledning att artisterna och bolagen bakom dem inte ska få tjäna.

Jag har förbeställt Peter Jöbacks nya skiva som kommer ut den 30:nde och då signerad. Det blir med andra ord en helt fantastisk helg nästnästa som kommer! Först IKEA med Sekreteraren (alltså, det blir en ”tjejdag” fast med kvinnor i över medelåldern) och sedan två hela lediga dagar. Förutom Jöback beställde jag även musik av Cohen med svenska artister. Är det föresten fler än jag som tycker att det vid första anblicken ser ut att stå Comhem på knappen på omslaget?

Nu åter till arbetet.
I morgon är jag ledig när jag vaknar. Jag ska sunka omkring i pyjamas någon timme innan jag repeterar del 1. På torsdag är det massage i princip hela dagen, jag har två lediga tider kvar och jag hoppas att de också blir ”tagna”.

Hur ska jag någonsin kunna känna av hur det är att bara massera och töja, jag har ju alltid ett heltidsarbete bredvid? Deltid kan jag inte jobba för det fungerar inte. Fast tiden ger råd, jag tycker det är lite skakigt på företaget just nu.

Kärlek!