Skor

Jag har nog alltid.

Varit lite androgyn – ibland superfeminin (nåja – allt är relativt) och ibland på gränsen till manlig även om jag undviker det manliga. Det är nog min kropp som gör mig manlig – förutom de stora brösten är jag 180 cm lång och har hela livet klarat mig själv, då är det svårt att vara feminin.

Skorna intill har jag hela tiden tyckte varit jättetjusiga, men trodde nog att det var en herrmodell och när i hela världen ska jag använda ett par krokomönstrade pjuck med glitter på?

Alltså! Säg när jag ska använda dem och till vad?

För jag beställde ett par alldeles nyss, som tröst för att jag sitter på jobbet när jag borde vara hemma och för att jag varit sjuk en hel vecka utan att någon pysslade om mig.

När jag sedan surfade in till Anna, det vill säga Fashionhaggan, som är skodesigner och hon hade köpt ett par – ja, då tvekade jag inte en sekund. Faktiskt tror jag att jag ska stämma möte med Fashionhaggan där vi båda två har våra skor på oss och så kan vi åka till Göteborg och vandra längs med Avenyn i våra glittrande skor.

Hur fräckt är det inte med skor i krokoprägel och dessutom med glitter på?

Fast vad ska jag ha till dem, min nya julklänning passar nog inte.

2 reaktioner till “Skor”

  1. Kule sko :-) Jeg ville brukt dem til et helsvart antrekk enten det er med skjørt eller bukser. Siden de gjør såpass mye av seg tror jeg det blir finest med nøytrale klær til… men forresten tror jeg også de er kule til smale jeans og svart overdel! Håper virkelig vi får se bilde av deg og skoene :-)

  2. Merete: Lite nervöst – jag hoppas de passar. Helsvart tänkte jag mig också, kanske lite smalare byxor. Självklart blir det en bild av skorna.

    Puss.

Kommentarer inaktiverade.