Livsavgörande

Nej, det är inte sant.

Livsavgörande saker hänger ihop med liv och död och betydligt allvarligare saker än ett par skor. Ändock har de här vackra och underbara skorna betydelse för mig. Ärligt kan jag inte minnas om det var före eller efter de gröna med klackar, men det är i alla fall de här skorna som jag gick med utan rädsla på grund av min längd.

Första kvällen var jag med Lillen och Linda på en pub inne i Kristianstad, Linda har alltid varit uppmuntrande för mig och hon har en avgörande betydelse för mig och mina klackar. Helt klart är att utan hennes uppmuntran hade det dröjt mycket längre än det gjorde (om jag ens någonsin hade vågat) med att ha klackar.

Jag städar klädkammaren istället för att plugga. Fast under tiden jag dammar mina skokartonger rabblar jag fäste och ursprung på Abdominis-musklerna.

Till Linda: Jag vet inte om du läser min blogg längre, men om du gör det så kan du i alla fall sätta upp på din lista att du har haft en betydelse för mitt liv – kanske inte direkt livsavgörande, men en stor betydelse.

Övrigt: På bilden syns min svarta hatt från Gudrun, de gröna vantarna från Gudrun, fransar från en väska jag köpte på H&M (mycket fransar), en liten väska i brun mocka med fransar från LOGG (H&M) samt en mörkt orang väska i skinn från Grudrun. Både vantar och väska från Gudrun är saker jag har köpt billigt under erbjudnade, ofta i samband med att man köper en tröja eller något dyrare så finns de där erbjudanden för en hundralapp.

En reaktion till “Livsavgörande”

  1. Du köpte skorna före de gröna och bar dem tillsammans med ett par trekvartsbyxor i jeanstyg med guldknappar på benen =). Jag har fö ett par likadana, hade dem på mitt bröllop.

    Kram!

Kommentarer inaktiverade.