Slash


Nu har jag läst ut boken om Slash.

Jag gillade Guns – numera spelar jag dem sällan. När jag har sett Slash har jag tänkt ”konstigt att han inte ramlar, han kan ju inte se något med håret för ögonen och hatten som höll håret på plats”. Fast även om han inte hade haft något hår på huvudet hade han inte sett något ändå, som jag uppfattat det via boken var han drogad av heroin och ibland en med en kombination av anfetamin eller som speedball (kokain och heroin).

När det inte var narkotika drack han vodka. Några liter om dagen.

Titta på klippet, se vid 3.48 och studera hans leende. Fy tusan, jag må vara gammal men jag faller för de där typerna. Det är något. Speciellt.

Numera är han drogfri. Helt och hållet. Med en inopererad sak för att hjärtat ska ticka på jämt och fint.

Och hans sätt att spela är fantastiskt, han hanterar gitarren så att jag tänker på något helt annat…

2 reaktioner till “Slash”

  1. Jag har stått i kö för den där boken på bibblan i en hel evighet och ännu inte lyckats komma riktigt ända fram – nu har jag köplats 2. *suck* Men det verkar vara värt att vänta! Skönt också att höra att han är helt clean. Jag läste Nikki Sixx The Heroin Diaries och jag fattar inte att en del av de där rockstjärnorna fortfarande lever!!
    Kram,
    Carra

  2. Carra: Jag har läst ”White linen” och jag tänkte redan då att ”jisses, hur kan han överleva”, samma tanke hade jag med boken om Slash. Nästa blir just Nikki Sixx bok. Jag har redan gett bort boken om Slash, annars hade jag genast skickat den till dig. Kram.

Kommentarer inaktiverade.