Sommar

I går var det nitton grader när klockan var nio på kvällen.

I dag ser det inte lika varmt ut men jag har plockat fram mina sandaler och jag skänker en tanke till Ecco som gör sköna skor som aldrig blir omoderna.

Det kanske är lite mesigt att köpa skor hos Ecco (jag tycker inte det), för de har ju inte något extremt mode. För mig är det själva poängen med det hela.

Två par provades i morse och de sitter lika skönt på fötterna som när jag köpte dem, de bruna till vänster för några år sedan till fullpris och de till höger på rea.

I dag ska jag iväg igen med samma M. På vägen hem pratade jag om balkongen och så blev det bestämt att vi skulle köpa balkongblommor i dag. I år tänkte jag satsa på något som varar. Jag vill ha en ros på stam – det har jag velat i många år. En gång köpte jag en sådan, billig och eländig. Den dog förstås. Ibland är det dyrt att köpa billigt.

Sedan tänkte jag bo kvar här (jag kan höra min bror skratta för jag har flyttat typ 20 gånger genom åren) och vill gärna ha en Clematis eller något liknande som fyller min balkong.

jag får se vad det blir. Nu ska jag ge mig iväg.

4 reaktioner till “Sommar”

 1. jag gillar ocskå Ecco och köpte ett par så sent som i måndags. Svarta, jag köper bara svarta skor, väskor, handskar etc. Förenklar tillvaron betydligt och minskar behovet av utrymme också!

 2. Clematis är jättevacker men den kräver ett bra skydd mot vinterkyla.

  När det gäller skor och kläder gillar jag inte trendiga sådana. Jag vill ha kläder som klarar många år utan att jag ser ut som någon kvarleva från förr i dem.

  Kram!

 3. Va härligt med shopping!
  Var på världens bästa Solhaga igår och köpte blommor till mina krukor – de har så mycket att man blir yr!
  Nu hoppas man bara på att solen kommer tebax – då är det ännu roligare att plantera.
  Ha det gott, kära vän!

 4. Tinto: Jag håller med dig, ibland kan jag känna mig bunden av att ”allt” ska passa – men eftertanke är inte dumt.

  Anna: Du har så rätt. Jag vet faktiskt inte riktigt vad det är med mig för jag har sådan lust att kasta och kasta och kasta och inte den minsta (nåja) lust att handla. Vet du hur jag ska plantera min clematis, visserligen har jag redan planterat den,men jag tänkte att jag skulle kunna göra om det. Vilken Clematis växter bästa på tredje våningen med sol från klockan 11 till solnedgång?

  Carina: Då tar vi en tur tillsammans, du och jag, och åker till någon handelsträdgård ochsedan ser vi om vi kan hitta någon fin Buddha ovanpå det. Kram!

Kommentarer inaktiverade.