Cykla i en allé

Det doftar gott i mitt badrum.

Jag lyxade med en ny duschkräm och ny handtvål från ett märke som heter Olive, den doftar fräscht och rent. I morgon är jag ledig och nu ska jag sätta tvärdrag och sedan krypa ner i sängen med en bok. Slutet på en deckare som är sisådär.

Om du verkligen vill känna hur det är att cykla i en gammal allé en tidig morgon mitt i högsommaren, ska du klicka fram bilden som jag har laddat ner, sedan gör du den så stor som möjligt och tänker dig fågelkvitter, knastret från gruset när cykeldäcken klyver dem och en svag vind som för med sig doften av Sverige.

12 reaktioner till “Cykla i en allé”

 1. hej Eva! Tittar in för första gången på länge och som vanligt så blir man så glad när man läser dina uppdateringar. Så mycket energi och kloka tankar. Ha en fin sommar!

 2. Elin: Hej på dig! Jag saknar att du inte längre har en egen blogg – om du nu är Matlagar-Elin. Hoppas det är bra med dig och din man. Tack för de fina orden.

  Åsa: Tack.

 3. Bonita: Hörde du knastret från cykeldäcken, kände du doften av högsommarvärmen som blandades med gulmåra och torkat hö?

  Kärlek till dig.

 4. Ja det är ”jag”. Skriver med min fd mailadress för du kanske inte skulle känna igen den nya. Jag saknar bloggandet inland men känner också att det stjäl så mkt tid som behövs till annat. Vi mår fint, tjejerna är 4 och 2 så det är fullt upp mest hela tiden!

 5. Elin: Jag har kollat då och då på din matblogg, fast jag saknar ju dig. Tänk ändå, jag var med redan innan flickorna föddes (eller med och med…jag läste vad du skrev). Bland annat jobbade jag den natten när din man varit på firmafest, jag läste när ni flyttade in i ert första hus och din man sa ”det ser ut som om det är fattigt folk som bor här” när ni parkerade utanför första gången.

  Jepp, jag har följt i Elin och saknar dig precis som Kristin, fast jag har fått en uppdatering av henne – hon mår också bra.

 6. Bonita: Det hade varit roligt, trevligt och ganska snällt mot själen (min själ) om du hade bott mer nära eller om Bromölla legat en liten tågresa bort.

 7. haha, vilka upplyftande saker du minns om mitt liv! Ja vi bor kvar i det fattiga lilla radhuset (som ironiskt nog kostar som en mindre herrgård på landet) och idag ska jag till claes olsson och köp lådor så vi kan trycka upp mer saker på vinden. Compact living…

 8. Elin: Jepp, en del minns jag hur bra som helst. Du var så jäkla orolig när polisen ringde när mannen var på väg hem (han hade visst gått på en motorväg? och poliserna hade skrattat är de lämnade honom hemma hos dig, det tyckte han var underhållande).

  Skönt att höra att hela familjen mår bra. Här får du en herrgård för någon miljon och just nu finns det ett hus (modernt men i behov av renovering) tio meter från Ivösjön strand i magnifik natur som kostar 2,5 miljoner… Lite skillnad mot Stockholm.

Kommentarer inaktiverade.