Stolen med stort S

Äntligen!

jag är inte designintresserad, inte alls faktiskt. Däremot blev jag förälskad i den här stolen när jag såg den på Husmusen webb någon gång för hundra år sedan. Jag kunde inte hitta den igen.

Tills jag läste Citronmuffins blogg – åhhh..jag älskar den tjejen – och fick se den på en bild hon publicerade. Genom henne fick jag veta vad den heter plus mer information (är ni nyfikna på den extra informationen får ni klicka i kommentarsfältet, där finns både länk till en film om designerparet och ren fakta om tillverkningen).

Stolen med stort S passar utmärkt till min personlighet – i alla fall som jag önskar vara – och till mina skrivbord i lilla rummet.

Vad heter stolen? Jo, den heter ”Eames DSW” och är designad av äkta paret Charles och Ray Eames.

2 reaktioner till “Stolen med stort S”

  1. när man tröttnat på alla saker och slänger och slänger då är det perfekt att längta och spara till en vacker stol. Skönhet och praktikalitet i samma ting!Älskar vackra stolar.

  2. Anne: Exakt! Jag känner bara ett allt större lugn ju mer jag sortera bort, jag kan faktiskt inte förstå hur jag, som faktiskt inte ägt speciellt mycket, har lyckats samla på mig det är i alla fall.

    Det är lätt att kasta, kasta och kasta och ju mer jag kastar desto lättare blir det.

    Och precis som du skriver – jag ska spara och sedan ska jag köpa just det jag vill ha, som stolen t.ex.

Kommentarer inaktiverade.