Antagligen

lasarbild31januari.jpg

Antagligen är det väldigt lätt att lyckas få med en bild i Kristianstadsbladets ”Dagens läsarbild”. Jag har lyckats en gång tidigare och i dag såg jag att jag gjort det igen.

För mig är det en fjäder i hatten.
Plötsligt skiner solen igen.

Det här inlägget postades i Foto, Radio, press och annat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Antagligen

 1. Tintomara skriver:

  Antagligen tycker fler än jag att du tar väldigt bra bilder! T. ex. vissa redaktörer!

 2. mildamakter skriver:

  Grattis!
  Det är skönt när en svart dag kan vändas till något ljusare :o)

 3. Eva skriver:

  Tintorama: Hihi! Du är för snäll! Jag har precis fått ett besked av webbredaktören att alla bilder som följer pressetiska villkor och har namn och adress på den som publicerar bilden får den med i webben för Kristianstadsbladet. Däremot har vi lite diskusioner på jobbet om förstasidan på tidningens webb, jag hoppas att även där webbredaktören har ett svar. Trots allt är det roligt att se sin bild på en offentlig plats.

  Mildamakter: Ja, det är fantastiskt att leva – det gäller nog bara att acceptera att ibland är det inte alltid lika rosa. Det är väl som att acceptera att ibland är jag trött och har inte samma energi!

Kommentarer inaktiverade.