Sortera & Kasta

Jag har kastat tre skärp.

Ett som var fult och i plast, två rosa som jag har passerat för längesedan. När det gäller skor går jag igenom dem och funderat. Det finns en handfull som jag aldrig använt, jag tror att mina fötter helt enkelt förändrades för två år sedan. De har blivit bredare av någon anledning.

Skorna på bilden är från H&M i samarbete med Jimmy något.

De passar egentligen inte alls mig, men min personlighet är nog lite åt det hållet. Jag har aldrig använt dem, men de får stanna kvar. Jag tycker de är fräcka som tusan.

De vita lådorna innehåller allt från skor till skärp, klädvårdsgrejor och små väskor, handskar och snusnäsdukar. Jag går igenom dem en och en och sorterar, ändrar om en aning och när allt är klart kommer de att travas lite snyggare än på bilden.

Det här tar tid!

4 reaktioner till “Sortera & Kasta”

  1. Nu vet jag! Du ska bli ”personal organizer” som det heter i USA! Ny karriär, och du slipper jobba natt!

  2. Tinto: Jaaa! Det hade passat mig som handen i handsken!

    Kan du föreställa dig vilket uppror det är i mitt inre när jag ser programmen om de som samlar på sig? Åhhh…de har tur som inte är släkt med mig, jag hade bundit fast dem i ett element och sedan röjt, kastat i en stor container. Jag vet att de är sjuka och jag hade självklart inte gjort på det sättet – men jag skulle vilja!

  3. Jag har sett inredningstidningar där de har satt skor som inte används i bokhyllan – just därför att de representerar och tilltalar ägaren på något sätt. Behåll skorna och låt dem tala till dig! :-D

  4. ÅH: jag tänkte faktiskt göra så i början när jag planerade lägenheten. Kanske tar jag upp idéen igen eller kanske rent av börjar använda dem! ;)

Kommentarer inaktiverade.