PC

En ny pc.

Blev det i kväll. Kontant betald ska jag be att få tala om – det gillar jag skarpt. 3500 kronor mindre på mitt TLS-konto (Till Lyxiga Saker) och lika mycket från den väska jag tänkte köpa mig i maj och som kostar runt tiotusen.

Det är inte roligt när ekonomin inte går min väg.

Jag visste att min gamla dator var på väg till graven, men jag hade nog räknat med att sega mig fram med den till hösten i alla fall. Allt går inte som planerat och väskan tänker jag köpa i alla fall men några månader senare än tänkt.

Nu ska jag baka muffins och läsa ur Linn Ullmans bok.

PS Jag håller på att försöka fixa till min blogg, trots tappra försök ser bloggen annorlunda ut på olika datorer. Jag kämpar mig vidare.

3 reaktioner till “PC”

  1. Freja: Märkligt, förutom du har ytterligare en till sagt samma sak inom ett dygn. Tack. Det tog emot några dagar att inse hur det skulle bli, väskan är en otroligt lyxig sak och jag har ställt mig frågan om det verkligen är en sådan jag vill ha. Nu blev det en dator i första hand och jag är glad för det, jag skriver mycket och jag gillar att redigera mina bilder, därför valde jag att lägga pengar på en dator. Jag känner mig glad och kollegan på jobbet säger att företaget jag beställde den ifrån skickar den så att jag har den på tisdag. Jag kan ju bara hoppas. Min gamla var ganska trist, jag var tvungen att starta om den efter någon timme och det fanns tangenter som bara fungerade då och då. Den har tjänat mig i minst sex år (om inte nio – jag är osäker). Jag är glad och det här blev ett långt svar! Puss på dig!

    Scylla: Tackar så mycket!

Kommentarer inaktiverade.