10 reaktioner till “Första intervjun i tryck”

 1. Åh, grattis Eva!

  Vad fint, vad glad jag blir. Jag har läst dig länge länge och alltid med lika stor behållning, det blir mjukt och varmt i hjärtat när jag besöker din blogg. Och jag beundrar verkligen att du är så målmedveten! Det skulle inte förvåna om vi på bokhora någon dag får intervjua dig, då i egenskap av författare. Eller kanske som författare till en fotobok? Det kan jag tänka mig.

  Nå, ville bara gratta lite i största ödmjukhet, och jag måste ärligt säga att jag är avundsjuk (men inte missunsam!) både på att du får dina alster publicerade och att du är så målmedveten. Det sporrar!

 2. Vad roligt, Eva! Du är en verklig inspirationskälla. Klart du ska vara stolt. Som redigerare (och oftast rubriksättare) måste jag säga att rubriken var ganska tråkig. Men det bästa är att sätta sina egna rubriker, för då blir man som skribent oftast mer nöjd. Gillar de svartvita bilderna. Hoppas Foto väljer ut ngn/några bilder.

 3. Åh, vad kul! Grattis Eva!
  Det märks att du har tagit ett stort målmedvetet kliv i ditt liv nu. Inspirerande, du visar att det går att förändra livet till något riktigt bra. Kram till dig.

 4. Läser och ler.

  Så underbart roligt med människor som drivs av en vilja och en KÄNSLA och sedan promenerar iväg mot målet!

 5. Gemensamt svar: Tack, Alla Kära Fantastiska Människor som kan glädjas med mig. Det är underbart med Internet att jag kan skriva och vips säger andra medmänniskor ”grattis” och ”bra jobbat”. Det är något jag sällan får höra i verkliga livet och så säger de att Internet spegalar samhället? Nej, jag tro inte på det helt och hållet.

  Jag var precis lika glad över att se intervjuen i tryck som jag blev av era kommentarer.

  Jag gladdes verkligen!
  Tack.
  Varmt tack.

Kommentarer inaktiverade.