Morgonen

När jag gick från jobbet i morse.

Var bussarna på plats, det finns bra förbindelser till resten av världen både med buss och tåg från mitt Bromölla. Klockan sex på morgonen har det börjat ljusna igen efter bytet till sommartid, himlen är blå men fåglarna är tysta, till skillnad mot i går när solen strålade och jag trodde koltrasten på taket skulle få hjärtinfarkt eftersom han kvittrade likt ett flipperspel.

Nu är klockan snart två och himlen är ljusgrå.

Det är dagen efter ett nattpass och jag är spänd som attan i nacken. Jag försöker sitta rätt, jag försöker slappna av, men jag lyckas aldrig. Istället tillbringar jag nattpassen, och en del dagpass, med att spänna axlarna och eftersom jag har tangentbordet som redskap skjuter jag fram dem också. Lägg till att i slutet på ett tolvtimmarspass sitter jag som en hösäck.

Nåja, jag har i alla vaknat, jag har ingen migrän, jag kan se fram emot en god kopp kaffe om en stund, jag har en bra deckare där slutet återstår, jag ska ta cykeln senare i eftermiddag och trampa upp till Ica – det finns mycket att se fram emot under dagen.

Nu ska jag dra bort gardinerna och öppna balkongdörren.

Kärlek!

3 reaktioner till “Morgonen”

  1. Jag skulle också kunna räkna upp en del trevliga saker. Men i dag känner jag mig ur slag. Inget allvarligt, bara…. ur slag. Skönt att du låter piggare. Sömn är viktigt, jag tror min varit sämre ett tag p g a värk.

  2. Vissa dagar är frånvaron av migrän fantastiskt! Låter som en bra dag, jag har oxå slutet på en deckare att se fram emot. Tillsammans med en kopp te blir det en bra avslutning på min dag!

  3. Tinto: Kära Du, jag har läst din text på Hypodea och jag hoppas att du blir kry igen. Det låter verkligen inget vidare.

    Freja: Puss på dig! Jag har börjat på ”Blondie”, svårt att släppa den boken.

Kommentarer inaktiverade.