Skriva

Jag har börjat.

Att skriva om barnboken jag har klar – ja, nästan klar. Av åtta kapitel har jag skrivit om fem sedan någon vecka tillbaka. I kväll har jag stängt av tv:n och satt mig framför datorn för att göra slag i saken. Om jag orkar i mål med projektet ska jag ge mig på att skriva om mina kåserier som jag har lämnat in till tidningen varje månad i sex år. De har haft sommaruppehåll, vilket gör elva kåserier i sex år, med andra ord några att välja mellan.

Och om jag orkar med även det ska jag därefter skriva om mina noveller.

Fast just nu är det barnboken som jag jobbar på. Kanske, kanske, kanske…jag måste i alla fall försöka.

4 reaktioner till “Skriva”

 1. Imponerad och beundrande och hoppas att du når i mål med boken! Anledningen till att jag började blogga var att jag ville komma igång med mitt mer ”lättsinniga” skrivande. Jag skriver en del i jobbet, mycket uppstyrt, och så pluggar jag på distans och skriver akademiska uppgifter styrda av formalia. Bloggen är ett sätt att försöka frigöra mitt skrivande. Din blogg hittade jag när du hade den där fantastiska idéen att presentera en mening och sen skulle vi spåna på i någon minut. Du gav fantastisk feedback, så jag har stora förväntningar på din bok och dina kåserier. Men känn ingen press… ;-)

 2. Så roligt, det blir säkert bra.
  Lycka till Du ambitiösa Tjej!

  Tänk om jag också kunde få lika mkt gjort som Du, dock ej
  skriva.

 3. Freja: Jag hoppas också! Tack för dina uppmuntrande ord, jag har skrivit om de åtta kapiteln – men nu tvekar jag. Det är så jäkla besvärligt ibland. Jag ska läsa igenom och så får jag se om det kan vara något.

  Ninni: Åhh…jag behövde verkligen höra de där orden, det känns som om jag aldrig får något gjort. Tack.

  Louise: Tack. Vägglav. Det är roligt när du kommenterar de där detaljerna. Puss.

Kommentarer inaktiverade.