Våren

skane3.jpg

Våren är här.

Solen skiner och temperaturen ligger runt behagliga tio grader. Jag känner hopp och det är inte illa efter en lång och jobbig vinter. Jag har bestämt mig för att köpa ett nytt årskort till gymet, det andra tog slut i februari och efter det åkte jag på en långdragen förkylning.

Jag trivs verkligen inte utan träningen.

Varje gång jag gör ett uppehåll är det lika förbaskat svårt att komma igen, men nu har jag satt ett datum och det blir på tisdag i nästa vecka. Det blir en bra start. Jag är upptagen fram till söndag och då har de inte öppet i receptionen, därför blir det först på tisdag.

Jag har naturligtvis mål. Ryggslutet för att jag börjat få ont där, magen och rumpan för att räta upp bäckenet (jodå, det är exakt så, det är bara att läsa om var musklerna fäster och var de har sitt ursprung och sedan fundera på vad som händer när de drar ihop sig) samt axlarna för att jag är fåfäng. I dag ska jag till läkaren och jag hoppas innerligt att jag får en snabb tid hos ortopeden för att se om jag kan springa igen.

I mer än tio år joggade jag flera gånger i veckan, men efter att jag snubblat ner för en trapp och gick det inte att springa. Jag antog att jag skadat mig på något sätt, istället tränade jag aerobic några gånger i veckan fram tills det att jag flyttade till Bromölla. Här har det inte blivit någon kontinuitet alls.

Nåja, min intention är god.

Nu ska jag fortsätta mitt arbete, jag tog bara en liten paus.