Minneskortet

Jag tog en underbar cykeltur i solen.

Hos mina föräldrar drack jag kaffe och tog fina bilder, när jag  cyklade hemåt i en sval eftermiddagsbris såg jag en glada cirkulera i uppåtvinden. Jag riktade min kamera mot fågeln och tog fina bilder och i allén från Trolle-Ljungby till Gualöv stod två rådjur i åkern när jag rundade en kurva. Jag slet upp kameran och de begav sig genast bort från mig, men ångrade sig och vände tillbaka mot skogen på andra sidan vägen. Det blev fina bilder precis när de två rådjuren på sitt typiska sätt hoppade fram.

Det var bara det att minneskortet satt hemma i korläsaren.

Suck. Det är första gången det händer och jag hoppas den sista. I övrigt är tre mil en alldeles lagom tur för mig, jag mår otroligt bra både fysiskt och psykiskt under och efter de där turerna.

Nu ska jag äta potatis- och purjolökssoppa.