Lite av varje

vagenochbror.jpg

Jag mår verkligen bra.

Av att cykla lagom långa sträckor. Lägg till att jag älskar kartor och har cyklat nästan alla små skogsvägar runt om Bromölla och söderut. I dag jobbar jag fram till sex i kväll, en timme senare kommer B och vi ska dricka en ”irish coffe” och sedan traska till brasan.

Jag har precis skrivit ut tre buntar av min barnbok, jag hade tänkt skicka en bunt till Kabusa förlag men de bara emot barnboksmanus i september 2011. Det sket sig med andra ord. Piratförlaget, med bl.a Jan Guillou som ägare, ska starta ett dotterbolag som ska heta Lilla Piratförlaget och gengren är barnböcker. De ska starta först i september 2011, men jag chansar. Sedan blir det väl antagligen ett av de större och något litet – alla kommer troligen att säga ”nej tack” – men jag tar chansen.

Nu ska jag jobba vidare.

6 reaktioner till “Lite av varje”

 1. Jag håller tummarna. Ge inte upp, tänk på hur många gånger Astrid Lindgren blev refuserad innan hon fick ge ut!
  Lycka till fina Eva!

 2. Anna: Det var ett tag sedan jag hörde av dig – hej igen! Jag läste ett kapitel för mina kollegor och jag kunde känna att de inte var så upppsleta preics. Fast nu är de postade och jag har gjort vad jag tänkt – får jag nej, och det räknar jag med, är det inte hela världen. Jag har försökt i alla fall.

 3. Hej hej! Jag kanske inte kommenterar så ofta men jag tittar in hos dig varje dag :) Ibland flera gånger om dagen för du, till min stora glädje, brukar skriva ofta.

 4. Visst är det härligt att cykla? Här har det precis blivit snöfritt så hittills har det varit lite kallt, men jag längtar efter frihetskänslan!
  Och tänk positivt, klart de kommer att vilja ge ut din bok!

 5. Freja: Haha! Ja, ibland tänker jag att de kommer med ett positivt besked – ibland har jag redan gett upp. Nåja, jag ska fortsätta och det blir en ny deadline, den här gången av mina kåserier. Tyvärr har jag nog förlorat en stor del av dem när gamla datorn gick sönder, men det finns tillräckligt att ta av i alla fall.

  Anna: Och jag hälsar på dig och din blogg, jag blir ofta inspirerad av att köpa ett nytt objektiv – ett mackro hade jag tänkte mig men även ett 50mm.

Kommentarer inaktiverade.