Tursamt

Det är en tursam dag.

En timme efter jag kommit hem från min soliga cykeltur började det hagla och regna. Tur för mig. Nu har jag gjort rotsaksgratäng och moussaka i stora formar, bra att ha i frysen när jag jobbar tolv timmar och inte orkar eller hinner laga mat.

Nu ska jag koppla av en stund. Kärlek till alla!

2 reaktioner till “Tursamt”

  1. Jag gör alltid massor av extra mat när jag väl lagar nått, så skönt att ha lunchlådor och färdiga middagar redo! Allra bäst när jag gör lunchlådor av mat som mannen inte gillar, då får jag ha dem för mig själv ;-)

  2. Freja: Haha…jag har ju mina för mig själv alltid. Det är skönt att ha lyxen att kunna plocka fram mat och värma. Många av mina kollegor äter lunch ute flera gånger i veckan, jag är för snål för det – jag tycker inte maten är värd de pengar det kostar.

Kommentarer inaktiverade.