Mitt liv

Jag tycker jag gör som alla vill.

Så länge det är ok för mig gör jag precis som andra säger att det ska vara, eller önskar sig. Ibland orkar jag inte. Jag känner mig krossad och andras attityd får min dag att bli skit.

På en fråga i dag fick jag till svar ”jag skiter i vilket”.

Jag önskar jag var mindre känslig, jag önskar jag kunde rycka på axlarna. Det är i alla fall bättre nu än för några år sedan, nu tänker jag – efter en stund i alla fall – att ”ok, du skiter i vilket, då gör jag det också”. Trist. Alla är vi olika, alla tar vi åt oss olika mycket, alla är olika tacksamma, alla har vi olika krav på andra. Det är väl inte så mycket att göra åt.

Mer än att försöka hålla på sitt eget på ett bra sätt.

I dag är det ingen bra dag. Ännu i alla fall.

2 reaktioner till “Mitt liv”

Kommentarer inaktiverade.