Skor, bröst och bokträd

skor.jpg

I dag hade jag bestämt med Linda, vi sågs strax efter tio vid resecentrum. Innan hon dök upp såg jag hur staden vaknade. Några tjejer på Stadium bar ut skyltarna, en välklädd dam letade efter burkar i papperskorgarna och jag lapade sol samt antecknade skrivarid

En reaktion till “Skor, bröst och bokträd”

  1. Åh vad härligt att läsa om ditt klädshoppande.

    Jag är också en sådan som är lite fanatisk på BH-ar och rätt storlek. Så många som inte vet sin storlek och som inte heller inser att bröst ändrar form och storlek under livet beroende på ålder, viktuppgång/nedgång/graviditet osv. och tror att om de funnit en storlek som de kan ha så ska alla behåar vara den storleken. Men sådant är ju också olika helt beroende på märken. Alla tuttar blir fina i en schysst BH som sitter bra. Lessna hängiga tuttar som bor i en BH utan stöd är inte så kul (som mina alltså).

    Skorna var också jättefina. Verkligen. Skulle själv kunna tänka mej som fast i en mörkare färg.

    …och det gör ju inget att behå-banden syns. Lindex har jättesnygga lösa behåband som man kan köpa i alla olika färger, med strass osv. så att de blir som ett smycke.

Kommentarer inaktiverade.