Igår

Jag var på en föreläsning i gårkväll.

Det handlade om missbruk och beroende av kemiska substanser. Mycket information och nyttigt att lyssna på, men en del gjorde mig ledsen och jag inser en hel del.

I natt har jag sovit gott, det är jag tacksam för. Jag mådde dessutom hyfsat bra efter nattpasset och njöt av kvällen, faktiskt hade jag lust att umgås efter föreläsningen vilket är en ovan känsla för mig. Kanske min väntan på att något ska hända börjar röra på sig? Det är skönt att bara ha ett heltidsarbete och inget mer.

I dag blir det lite småsaker som ska fixas – bibblan, Apoteket, Ica och lite annat. Jag hoppas på en lugn och skön dag.

Bilden visar torget i Bromölla, jag tycker det är jättefint medan många ogillar det starkt. Den svarta telefonkiosken är ”Världens minsta galleri” och bysten i förgrunden är Iföverkens skapare vars namn jag alltid glömmer bort. Det finns även tre små sälar som plaskar i vattnet och två naturligt stora svanhalsödlor i en fontän. Torget är värt att besöka, ta ett stopp om ni kör förbi! Ät en glass och se på allt som finns på torget.